WordPress Serviceaftale

Slip for at skulle spekulere på, om der er taget backup af din hjemmeside – eller om din WordPress hjemmeside er blevet opdateret.

Med en WordPress Serviceaftale slipper du for at skulle bekymre dig om din hjemmeside. Vi sørger nemlig for at den ALTID er opdateret, at der er lavet backup og genskaber den, hvis den går ned.

Derudover får du i vores WordPress Serviceaftale også lynhurtig hosting og ubegrænset plads på vores WordPress Webhotel!

Læs mere her om de mange fordele der er ved at have en WordPress Serviceaftale.

Sov trygt!

Daglig backup

Vi sørger for at tage backup af din WordPress side hver eneste dag.

Backup’en sørger vi for at gemme på en sikret server og vi gemmer altid de seneste 30 dages backup. Det betyder, at vi altid kan gå tilbage i vores arkiv og genskabe din side, hvis du skulle få brug for det.

Vores backup kører hver nat, hvor der er mindst belastning på hjemmesiden, så du undgår at dine kunder oplever noget som helst.

Undgå at bliver hacket!

Opdatering af WordPress

Det er meget essentielt for din hjemmesides sikkerhed, at selve WordPress systemet bliver opdateret, hver gang der kommer en ny version.

De nye versioner af WordPress frigives nemlig ofte fordi man har fundet en sikkerhedsfejl i systemet. Hvis du ikke får opdateret din WordPress database til den seneste version, kan du dermed risikere, at hackere let har adgang til din hjemmeside.

Vores WordPress Serviceaftale sikrer, at din WordPress hjemmeside bliver opdateret, så snart der er en ny version – og skulle noget gå galt under opdateringen, har vi en backup, som bliver rullet på mens vi fejlsøger.

Har du egentlig styr på

Opdatering af plugins og temaer

Dine plugins og temaer skal også opdateres af sikkerhedsmæssige årsager – faktisk er de en større sikkerhedsrisiko end selve WordPress kernen.

Hver gang der kommer en ny opdatering til WordPress, skynder plugin- og temaudviklerne sig at sikre, at deres ting kan køre med den seneste version af WordPress. Men hvis du ikke får opdateret dine plugins, kan du lige pludselig risikere, at det ikke længere virker, fordi der er konflikt mellem WordPress kernen og pluginets version.

Vi sørger for, at alle dine plugins og standardtemaer bliver opdateret, som en del af vores WordPress Serviceaftale.

404 – siden kan ikke vises!

Vi genskaber hvis du bliver hacket

Vi håber jo aldrig, det sker… men det sker. Der er dagligt hjemmesider, der bliver hacket og skumle typer, som enten synes det er sjovt eller vil berige sig på den ene eller anden måde.

Her er det vigtigt at man har styr på sine backups. Men selvom du har det, betyder det ikke, at du blot skal rulle gårsdagens backup på for at løse problemet.

Din hjemmeside kan nemlig godt være blevet inficeret for flere uger eller måneder siden – uden at du opdagede det. Men den skadelige kode er først blevet aktiveret i dag. Derfor kan du ikke bruge din backup fra i går…!

Hvis din hjemmeside bliver hacket eller går ned, så sørger vi for at den bliver genskabt hurtigst muligt (ofte inden for 30 minutter) og vi sørger samtidig for at din kode blive renset for inficering.

Få en WordPress Serviceaftale for kun 249 kroner

En WordPress Serviceaftale er med til at give dig ro i maven.
For blot 249 kroner ekskl. moms om måneden får du alt det vi har beskrevet herover.

Så tøv ikke med at komme i gang. Skriv i dag, så tager vi den første backup i morgen.

Sådan kommer du i gang

Prøv gratis i 30 dage!

Prøv vores løsning i 30 dage og se hvor meget værdi du får. Hvis du ikke er tilfreds, flytter vi dig tilbage til din gamle host – helt uden beregning.

Oprettelse og flytning

Vi opretter dig hos os og sammen aftaler vi en dato, for hvornår vi flytter din hjemmeside.

24/7 support

Vi overvåger din hjemmeside og er til rådighed, hvis den går ned, døgnet rundt. Rettelser til din hjemmeside udfører vi inden for 24 timer.

Overblik hver måned

Vi sørger for at give dig et månedligt overblik over din hjemmeside og dine supportopgaver (både de lukkede og de igangværende).

WordPress support - uden begrænsninger!

Kontakt os

Websitecare

+45 50 30 39 33