WordPress Serviceaftale

FRA KUN 249 KR/MD INKL. HOSTING

Slip for at skulle spekulere på, om der er taget backup af din hjemmeside – eller om din WordPress hjemmeside er blevet opdateret.

Med en WordPress Serviceaftale slipper du for at skulle bekymre dig om din hjemmeside. Vi sørger nemlig for at den ALTID er opdateret, at der er lavet backup og genskaber den, hvis den går ned.

Derudover får du i vores WordPress Serviceaftale også lynhurtig hosting og ubegrænset plads på vores WordPress Webhotel!

Læs mere her om de mange fordele der er ved at have en WordPress Serviceaftale.

Daglig backup

Vi sørger for at tage backup af din WordPress side hver eneste dag.

Backup’en sørger vi for at gemme på en sikret server og vi gemmer altid de seneste 30 dages backup. Det betyder, at vi altid kan gå tilbage i vores arkiv og genskabe din side, hvis du skulle få brug for det.

Vores backup kører hver nat, hvor der er mindst belastning på hjemmesiden, så du undgår at dine kunder oplever noget som helst.

Opdatering af WordPress

Det er meget essentielt for din hjemmesides sikkerhed, at selve WordPress systemet bliver opdateret, hver gang der kommer en ny version.

De nye versioner af WordPress frigives nemlig ofte fordi man har fundet en sikkerhedsfejl i systemet. Hvis du ikke får opdateret din WordPress database til den seneste version, kan du dermed risikere, at hackere let har adgang til din hjemmeside.

Vores WordPress Serviceaftale sikrer, at din WordPress hjemmeside bliver opdateret, så snart der er en ny version – og skulle noget gå galt under opdateringen, har vi en backup, som bliver rullet på mens vi fejlsøger.

Opdatering af plugins og temaer

Dine plugins og temaer skal også opdateres af sikkerhedsmæssige årsager – faktisk er de en større sikkerhedsrisiko end selve WordPress kernen.

Hver gang der kommer en ny opdatering til WordPress, skynder plugin- og temaudviklerne sig at sikre, at deres ting kan køre med den seneste version af WordPress. Men hvis du ikke får opdateret dine plugins, kan du lige pludselig risikere, at det ikke længere virker, fordi der er konflikt mellem WordPress kernen og pluginets version.

Vi sørger for, at alle dine plugins og standardtemaer bliver opdateret, som en del af vores WordPress Serviceaftale.

Vi genskaber hvis du bliver hacket

Vi håber jo aldrig, det sker… men det sker. Der er dagligt hjemmesider, der bliver hacket og skumle typer, som enten synes det er sjovt eller vil berige sig på den ene eller anden måde.

Her er det vigtigt at man har styr på sine backups. Men selvom du har det, betyder det ikke, at du blot skal rulle gårsdagens backup på for at løse problemet.

Din hjemmeside kan nemlig godt være blevet inficeret for flere uger eller måneder siden – uden at du opdagede det. Men den skadelige kode er først blevet aktiveret i dag. Derfor kan du ikke bruge din backup fra i går…!

Hvis din hjemmeside bliver hacket eller går ned, så sørger vi for at den bliver genskabt hurtigst muligt (ofte inden for 30 minutter) og vi sørger samtidig for at din kode blive renset for inficering.

Få en WordPress Serviceaftale for fra kun 99 kroner

En WordPress Serviceaftale er med til at give dig ro i maven.
Fra kun 99 kroner ekskl. moms om måneden får du alt det vi har beskrevet herover.

Så tøv ikke med at komme i gang. Skriv i dag, så tager vi den første backup i morgen.

Serviceaftale
Light

Hosting, backup og opdateringer
99 KR/MD
 • Gratis flytning til os
 • Hosting (op til 5GB)
 • Gratis SSL certifikat
 • Daglig backup
 • Opdatering af WP
 • Opdatering af plugins
 • Opdatering af temaer
NYHED

Serviceaftale
Standard

Hosting, backup og opdateringer
249 KR/MD
 • Alt fra Light +
 • Ubegrænset hosting
  (fair use)
 • WooCommerce
 • Gratis cookieløsning
 • Gratis restore
 • Hastighedsoptimering
 • Daglig malwarescanning
 • Daglig pluginscanning
 • Oppetidsmonitorering

Dét siger vores kunder

Lars Skjoldby
Lars Skjoldby
skjoldby.com
Læs mere
Vi bruger Websitecare.dk til hosting af vores WordPress website efter i en årrække at have brugt både danske og udenlandske udbydere. Websitecares service er bare helt i top.
Iris Engelund
Iris Engelund
Play Your Talent
Læs mere
Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Websitecare, og jeg er virkelig positiv over den ekstraordinære service, de leverer. Deres supportteam er ikke bare hurtigt og effektivt, men også utroligt professionelt.
Alex Schou Jensen
Alex Schou Jensen
Veterania
Læs mere
Efter jeg flyttede over til websitecare.dk spillede alt, og de har været behjælpelige med at rette mindre fejl på mit site. Udover hjælpen, er mit site blevet en faktor 10 hurtigere, end hos simply.com. Mange tak.
Laust Kehlet
Laust Kehlet
skjoldby.com
Læs mere
Jeg har seriøst ikke tal på hvor mange gange Websitecare har hjulpet mig ud af umulige problematikker. Min største anbefaling.

Hvad dækker en WordPress Serviceaftale?

Du har sikkert mange spørgsmål om hvad de forskellige dele af serviceaftalerne indeholder, så måske de her beskrivelser kan hjælpe dig lidt på vej.

Ellers er du altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Backup

Backups opbevares i så lang tid der mulighed for det, dog minimum 21 dage efter backuppen blev foretaget. Alle backups opbevares på vores egne danske servere hvor et meget begrænset antal personer har adgang til dem.

Der er nogle filer, vi ikke tager backup af, det er f.eks. backup filer der er lavet i andre backup systemer, midlertidige filer eller meget store filer (f.eks. videoer samt zip filer).

Alle almindelige filer, som billeder, mindre videoer, CSS, HTML, PHP osv. bliver der selvfølgelig taget backup af.

Wordpress backup
Opdatering af WordPress

Opdatering af WordPress

Der udgives ofte nye versioner af WordPress og vi sørger for at din side bliver opdateret til den nyeste version. Hvis din side ikke kan opdateres på grund af fejl, forsøger vi at rette disse fejl. Hvis der er større rettelser der skal foretages, for at kunne opdatere din WordPress hjemmeside, bliver du informeret omkring dette og vi oplyser dig om eventuelle ekstraomkostninger, det ikke er en del af din serviceaftale.

Opdateringer af WordPress kernen sker ikke øjeblikkeligt ved udgivelse, da det er bedre at vente nogle uger, for at undgå eventuelle problemer med plugins eller dit tema.

Opdatering af plugins

Når en ny version af et plugin udgives, så opdaterer vi det så snart vi vurderer det er sikkert. Nogle plugins kan sættes til automatiske opdateringer hvis de vurderes til at være sikre og stabile.

Premium plugins (det vil sige, plugins som du betaler for) forsøges også at blive opdateret hvis muligt. Det kan dog nogle gange kræve at din licens bliver fornyet – hvis det er nødvendigt, får du besked fra os, så du kan foretage en fornyelse.

I forbindelse med opdateringer af dine plugins kan du nogle gange få en mail med anbefalinger eller ting, du skal tage stilling til samt en anbefaling fra os på hvordan vi mener en eventuel konflikt bør løses.

Wordpress plugin opdateringer

Hacker beskyttelse

Udover at sikre opdatering af WordPress og plugin, opsætter viogså et sikkerhedsmodul på din hjemmeside, som skal beskytte den for øvrige hackerangreb. Der er dog aldrig nogen garanti for at siden er 100% beskyttet, da hackerne altid finder nye veje.

Men med ekstra beskyttelse og hyppige opdateringer, har vi minimeret risikoen.

Daglig virus scanning

Udover at sikre opdatering af WordPress og plugin, opsætter viogså et sikkerhedsmodul på din hjemmeside, som skal beskytte den for øvrige hackerangreb. Der er dog aldrig nogen garanti for at siden er 100% beskyttet, da hackerne altid finder nye veje.

Men med ekstra beskyttelse og hyppige opdateringer, har vi minimeret risikoen.

SPAM-beskyttelse

SPAM er bare irriterende! Derfor opsætter vi nogle ekstra plugins, som gør at vi minimerer SPAM beskeder og kommentarer. Det giver dig arbejdsro i indbakken. Oplever du for meget spam i din indbakke, skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning der virker for dig.

Oppetidsovervågning

Det er vigtigt at din hjemmeside er tilgængelig døgnet rundt. Derfor opsætter vi også såkaldt oppetidsovervågning, hvor vi hvert 5. minut tjekker om din hjemmeside er live.

Hvis den ikke er, får vi en besked i vores supportcenter og tjekker det manuelt. Nogle gange kan det være et kort nedbrud, som ingen betydning har mens det andre gange kræver at vi foretager en genskabelse af din side.

Genskabelse ved nedbrud

Hvis din hjemmeside går ned eller bliver hacket, sørger vi for at genskabe hjemmesiden i løbet af kort tid med egne backups eller backups fra vores hostingcenter.

Vi sørger også for, at eventuelle inficerede filer bliver renset og skadelig kode bliver fjernet, så siden ikke går ned igen med det samme.

Månedlig rapport

Hver måned modtager du en rapport, der viser de opdateringer og ændringer, der er foretaget på din WordPress hjemmeside.

Så har du altid et overblik over, hvad der er sket i løbet af den seneste periode.

Få en WordPress Serviceaftale for fra kun 99 kroner

En WordPress Serviceaftale er med til at give dig ro i maven.
Fra kun 99 kroner ekskl. moms om måneden får du alt det vi har beskrevet herover.

Så tøv ikke med at komme i gang. Skriv i dag, så tager vi den første backup i morgen.

Nej, vi har ingen bindinger på vores aftaler og du kan derfor løbende vælge at opsige din aftale ved næste udløb. Din aftale om opdatering af din WordPress vil ofte blive betalt 12 måneder forud, med mindre vi har aftalt andet.

Hvis din hjemmeside er nede eller du mistænker at den er blevet hacket, skal du straks sende os en mail på [email protected] (gerne med høj prioritet) – så tager vi fat i genskabelsen hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at ringe til os på +45 53 76 04 52, så vi hurtigt kan sætte gang i reetableringen af hjemmesiden.

Ja, det er jo et rigtig godt spørgsmål! For selvom man har verdens mindst interessante hjemmeside, så kan man opleve at den bliver hacket.
Når en WordPress hjemmeside bliver hacket, er det sjældent fordi nogen vil forsøge at stjæle dine kreditkortoplysninger, kundedata eller lignende. Ofte er det blot for at oprette links til andre suspekte hjemmesider, så de kan opretholde en høj Google autoritet og disse sider opdager du ikke lige sådan med det samme, for hele hjemmesiden ser faktisk ud til at være OK, når man besøger den som kunde. Men vi ser også at det er for at sprede ekstremistiske budskaber, hvor hele din hjemmeside er ændret og det er meget tydeligt at du er blevet hacket.
Er du i tvivl om din hjemmeside er hacket, kan du altid skrive til os på [email protected] – det er helt gratis at få os til at undersøge din hjemmeside.

Ja! Hvis bornholmsk og vestsjællandsk er godt nok til dig, så er vi glade – for ellers skal vi ud i byen og finde én du kan snakke med.
Spøg til side: ja, vores support er 100% dansk, hvis du ønsker det. Vi har også nogle kunder, der skriver til os på engelsk, men det er stadig os selv, der besvarer alle dine spørgsmål.

Vi tager backup af din hjemmeside på to måder: via vores hostingmiljø og via en særskilt WordPress backup. Den backup vi har i vores hostingmiljø vil i 95% af tilfældene være den, vi bruger til at reetablere din hjemmeside med. Men hvis den fejl eller ikke kan bruges, har vi en ekstra backup, som ligger på vores eget serversetup på Bornholm.
Vi tester jævnligt dine backups, for at sikre os at de er valide. Det vil sige, at de kan bruges til at genskabe din hjemmeside uden fejl.

Når der kommer nye opdateringer til WordPress eller dine plugins, så går der ofte op til 48 timer, før alle dine plugins er opdateret. Vi vælger dog ofte at slå ”Automatisk opdateringer” til, så både WordPress og dine plugins selv opdaterer, når der kommer en ny version.
Efter større opdateringer laver vi dog en fysisk test af din hjemmeside, for at sikre os, at alt virker som det skal.

Nej, desværre ikke. Vi har valgt at fokusere på WordPress Serviceaftaler og kan desværre ikke tilbyde dig en aftale på et andet system. Men vi kan hjælpe dig med at få din nuværende hjemmeside flyttet over i WordPress, hvis du er interesseret i dette. Skriv blot til [email protected], så kan vi fortælle dig mere om dette.

Du kan rent fysisk se det ved at logge ind i backenden på din hjemmeside, hvor du vil kunne se, hvor mange opdateringer der er. Vi opdaterer løbende inden for 48 timer, så du vil godt kunne se en enkelt opdatering fra tid til anden.
Men du får også tilsendt en rapport hver måned, der viser, hvor mange opdateringer vi har gennemført ligesom der også står hvor mange backup vi har taget af din hjemmeside.

Ja, vi kan sagtens hjælpe dig med at vedligeholde din hjemmeside, men så skal du nok tage et kig på vores WordPress Supportaftale (også kaldet vores Webmasteraftale).

WordPress support - uden begrænsninger!

Kontakt os

Websitecare ApS
Nordre Borrelyngvej 3
3770 Allinge

+45 53 76 04 52

CVR. 43749889