Er du vores næste supporter?

Har du lyst til at have et fritidsjob som giver dig masser af erfaring med hjemmeside og webudvikling – og samtidig giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra og under de forhold, som du har brug for?

Hos Websitecare søger vi unge supportere under 18 år, som kan hjælpe vores kunder med at udføre supportopgaver på deres hjemmesider.

Om jobbet

Som supporter får du mulighed for at få et fritidsjob, hvor du både får masser af erfaring med WordPress hjemmesider og mulighed for at snuse lidt til webudvikling.

Derudover får du også erfaring med kundeservice, når du skriver med vores kunder.

Arbejdet foregår hjemmefra – i dine vante omgivelser – og dialogen med kunderne foregår på skrift via vores supportsystem. Så du skal ikke sidde og ringe ud til kunderne.

Du vil arbejde på faste ugedage, i faste tidsrum og når du møder ind vil der ligge en række opgaver, som du skal tage dig af.

Undervejs kan du støde på udfordringer og så er det vigtigt at du i første omgang selv ser om du kan finde en løsning, f.eks. ved at kigge Youtube-videoer igennem, spørge ChatGPT eller google dig frem til det. Men driller det stadigvæk, så sidder vi andre klar på Discord, hvor du kan få masser af hjælp til at løse opgaven.

Der er også her vi generelt kan snakke sammen og har det meste af vores dialog.

Om dig

Du er mellem 15 og 17 år og bruger dagligt din computer (f.eks. til gaming).

Om du er stille, udadvendt eller festglad spiller ikke den store rolle for os. Det vigtigste er, at du har mod på at løse supportopgaver og lære noget nyt.

Du har måske en drøm om at lære at programmere eller bygge hjemmesider selv – eller også har du bare lyst til at arbejde ved skærmen, fordi det er her du føler dig mest tryg.

Du skal være selvkørende og struktureret, for du har selv ansvar for at ‘møde ind’ til den aftalte tid via din computer og du skal kunne holde fokus på de opgaver, du er blevet tildelt.

Og så skal du ikke være bange for at opsøge hjælp. Erfaringen kommer når du støder på udfordringer, du umiddelbart ikke kan løse og derfor skal du selv aktivt forsøge at finde en løsning på disse.

Vi tilbyder dig

  • En udfordrende fritidsjob 4-6 timer ugentligt (typisk 2-3 dage fra kl. 15.00 – 17.00 eller andet efter aftale).
  • Mulighed for at dygtiggøre dig inden for webudvikling, kundeservice og support.
  • Sparring, hjælp og eventuelle kurser, som skal gøre dig til en dygtig supporter.
  • Fleksibilitet i forhold til arbejdsdage
  • Mulighed for at arbejde ekstra i ferier

Timeløn

15 år: 60,00 kroner
16 år: 75,00 kroner
17 år: 85,00 kroner

Ansøg nu!

Lyder det som et job for dig? Så start med at fortælle os nogle ganske få ting om dig selv i formularen herunder.

Efterfølgende vil vi invitere dig til en lille test, hvor du får mulighed for at vise os, hvordan du arbejder. Den kræver ikke noget kendskab til WordPress eller udvikling på forhånd.

Til sidst inviterer vi dig til en snak på Discord, såfremt vi vurderer at du vil være egnet til jobbet.

Ansøg her 👇

WordPress support - uden begrænsninger!

Kontakt os

Websitecare ApS
Nordre Borrelyngvej 3
3770 Allinge

+45 53 76 04 52

CVR. 43749889