Backup

Vi tager dagligt to backups af din hjemmeside:

  • Én backup via vores hostingcenter (lokaliseret i Skanderborg)
  • Én backup via vores eget backupsystem (lokaliseret i Allinge)

Vi tester jævnligt begge backups visuelt og vil også løbende foretage tests af dine backups. Det betyder, at vi (efter nærmere aftale) gendanner din hjemmeside via vores backups.

På denne måde sikrer vi, at du altid har en valid backup.

Opdateringer

Vi opdaterer din WordPress, dine plugins og dine temaer når der er aktuelle opdateringer.

Du vil af og til kunne logge ind og se, at der er opdateringer, der ikke er gennemført og det kan skyldes tre ting:

  1. At vi endnu ikke har gennemgået dine opdatering, da vi løbende gør dette. Du kan forvente at alle opdateringer er gennemført inden for max. 48 timer.
  2. At vi afventer en valid test af opdateringen. Det gælder primært opdateringer af WordPress databasen, hvor vi ofte afventer andre brugeres erfaring med den netop frigivet opdatering. For der kan sagtens være mindre ”børnesygdomme”, som bliver fundet i løbet af det første døgn efter en frigivelse af opdatering og derfor kommer der en ny version kort tid efter, hvor disse fejl er rettet.
  3. At vi ikke har kunne opdatere dine plugins, fordi det er såkaldte ”premium plugins” som kræver en licens. I dette tilfælde kontakter vi dig for at afklare, hvordan vi skal håndtere dette.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt din side er opdateret, kan du altid skrive til support@websitecare.dk – så skal vi hjælpe dig med en afklaring.

Sikkerhed

Din hjemmesides sikkerhed er alfa og omega for os! Det er derfor vi tager backup af siden, opdaterer den og sikrer os at den er live.

Alt dette er med til at sikre at din hjemmeside har mindre sandsynlighed for at blive hacket eller gå ned – og sker der, har vi mulighed for at træde til hurtigt.

Vi vil også løbende scanne din hjemmeside for om der skulle være skadelig kode ligesom vi også løbende holder os opdaterede om hvilke plugins, der kan blive udnyttede af hackerne. Hvis vi opdager at du har et udsat plugin, så kontakter vi dig med det samme og lægge en plan for, hvordan vi får sikret din side ekstra godt.

Hvis du er det mindste i tvivl om dine hjemmeside er sikker, så tøv ikke med at skrive til os på support@websitecare.dk

WordPress support - uden begrænsninger!

Kontakt os

Websitecare ApS
Nordre Borrelyngvej 3
3770 Allinge

+45 53 76 04 52

CVR. 43749889