WordPress vedligeholdelse
Skal din WordPress vedligeholdes? Hos os kan du få en WordPress Serviceaftale, som sikrer at din hjemmeside altid er vedligeholdt og opdateret!
Hos Websitecare har vi mere end 15 års erfaring med support og vedligeholdelse af WordPress hjemmesider og vi står klar til at hjælpe dig, med din hjemmeside.
På siden her kan du læse mere om vores WordPress support og om hvordan du kan få ro i maven med en WordPress Serviceaftale.
De vigtigste elementer omkring
WordPress vedligeholdelse
Der er nogle helt basale ting, som er vigtige er huske, når du skal sikre at din WordPress hjemmeside er opdateret og vedligeholdt.
- Daglig backup af din WordPress hjemmeside
- Opdatering af WordPress databasen/kernen
- Opdatering af plugins
- Opdatering af teamer
Med disse fire på plads, kan du være rimelig tryg og sove godt om natten, for så ved du at din WordPress hjemmeside er vedligeholdt.
Fordelene ved at
Opdatere din WordPress hjemmeside
Grunden til at det er så vigtigt at opdatere din WordPress hjemmeside er, at du dermed undgår en række ubehagelige overraskelser, som ofte betyder at din hjemmeside ikke er tilgængelig.
- Du undgår at din hjemmeside bliver hacket
- Du ungår at der opstår tekniske udfordringer
- Du undgår unødige nedbrud
- Du ungår at dine plugins kommer i konflikt med din WordPress version
- Du lukker diverse huller i sikkerheden
- Du sikrer at din hjemmeside følger den tekniske udvikling på serversiden
Så helt grundlæggende er WordPress opdateringer det allervigtigste på din hjemmeside, når vi snakker WordPress vedligeholdelse – altså lige bortset fra at en backup jo også er vigtig.
Har du egentligt styr på din
WordPress Backup?
Okay, skal vi være helt ærlige, så er backup af din WordPress hjemmeside nok det aller-aller-vigtigste!
Hvorfor det? Jo, for hvis din hjemmeside går ned (eventuelt pga. manglende WordPress opdatering), så backup’en din livline til at få din hjemmeside genskabt igen.
Manglende vedligeholdelse af din hjemmeside kan dermed (nogle gange!) reddes af en backup. Men du kan godt komme ud for, at din backup ikke kan bruges fordi den fejl, der gør at din hjemmeside er gået ned, skete for tre måneder siden – og din backup kun gemmes i 30 dage.
Derfor anbefaler vi alle vores kunder at få en WordPress Serviceaftale som en del af deres faste WordPress vedligeholdelse.
Vil du være helt sikkert?
Få ro i maven med en vedligeholdelsesaftale
Men alle skræmmeeksemplerne kan du undgå, hvis du vælger at tegne en vedligeholdelsesaftale hos os.
Med i den får du:
- Ubegrænset WordPress hosting (alt den plads du skal bruge og al den serverkraft der er behov for)
- Gratis SSL-certifikat
- Gratis cookieløsning
- Gratis flytning af hjemmesiden til vores miljø
- Daglig backup af hjemmesiden
- Opdatering af WordPress
- Opdatering af plugins
- Opdatering af temaer
- Hastighedsoptimering
- Sikkerhedsscanning
- Oppetidsmonitorering
- Gratis reetablering af hjemmesiden ved nedbrud
Alt dette for kun 249 kroner om måneden!
Træt af WordPress vedligeholdelse?
Få Serviceaftale for kun 249 kroner
Kom i gang med din Serviceaftale allerede i dag – opret din aftale, så sender vi dig straks en mail med alle de informationer vi skal bruge for at komme i gang.
Ingen oprettelse
Gratis flytning
30 dages gratis prøve
Hvad holder dig tilbage?
Vi hjælper i dag disse virksomheder med deres WordPress vedligeholdelse
De 9 hyppigste fejl ved manglende WordPress vedligeholdelse
1. Manglende opdatering
Hvis du undlader af at opdatere WordPress-kernen, temaer og plugins, kan føre til sikkerhedshuller og kompatibilitetsproblemer.
Hvis du undlader at opdatere din WordPress-kerne, temaer og plugins regelmæssigt, kan det føre til en række sikkerhedsproblemer og kompatibilitetsproblemer. Dette skyldes, at WordPress regelmæssigt frigiver opdateringer til sin software for at forbedre sikkerheden og ydeevnen på platformen. Hvis du undlader at hente disse opdateringer, udsætter du din hjemmeside for potentielle sikkerhedshuller, som kan udnyttes af hackere. Disse sikkerhedsproblemer kan føre til tab af data, uautoriseret adgang til din hjemmeside eller endda nedbrud af hele din hjemmeside.
Derudover kan manglende opdateringer også føre til kompatibilitetsproblemer mellem dine plugins og temaer. Hvis disse ikke er opdateret, kan de blive inkompatible med den nyeste version af WordPress-softwaren, hvilket kan resultere i fejl og problemer med funktionaliteten på din hjemmeside. Dette kan påvirke brugeroplevelsen og kan resultere i tab af trafik og kunder.
Derfor er det vigtigt at opdatere dine WordPress-kerne-, tema- og pluginopdateringer regelmæssigt for at sikre, at din hjemmeside er beskyttet mod sikkerhedstrusler og for at sikre, at din hjemmeside fungerer problemfrit og effektivt.
2. Svage adgangskoder
Brug af svage adgangskoder eller genbrug af adgangskoder på tværs af forskellige konti øger risikoen for hackerne kan få adgang til din hjemmeside og dermed sørge for at sætte din virksomhed ud af spil.
3. Manglende sikkerhedstiltag
Fraværet af grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger som f.eks. firewall (på serversiden), sikkerhedsscanninger på hjemmesiden og brugeradgangsbegrænsninger (at man f.eks. max kan lave tre login forsøg inden man bliver låst ude) åbner op for at din hjemmeside kan blive angrebet.
4. Manglende backup
Uregelmæssig eller manglende backup af din WordPress-hjemmeside kan føre til permanent datatab i tilfælde af en fejl, et angreb eller en nedbrud.
5. Gamle og uopdaterede plugins
Gamle og uopdaterede WordPress plugins er noget man skal være opmærksom på, da de kan skabe sikkerhedsrisici og kompatibilitetsproblemer. Det er vigtigt at opdatere dine plugins regelmæssigt for at undgå at du bliver hacket og for at sikre at de fungerer korrekt sammen med de nyeste versioner af WordPress og andre plugins.
6. Utilstrækkelig caching og optimering
Manglende implementering af caching-plugins og optimering af koden kan gøre din hjemmeside langsom og ressourcekrævende.
7. Broken links
Uovervågede links kan føre til brudte eller døde links på din hjemmeside, hvilket påvirker brugeroplevelsen og SEO.
De såkaldte “broken links” (altså links på din hjemmeside, der linker til sider der ikke længere findes) kan have en negativ indvirkning på både brugeroplevelsen og søgemaskineoptimeringen (SEO) af din hjemmeside. Når links ikke overvåges, kan de “dø”, hvilket betyder, at når en bruger klikker på linket, vil de opleve en fejlmeddelelse eller en tom side. Dette kan føre til frustration og irritere brugerne, hvilket kan resultere i, at de forlader din hjemmeside og ikke vender tilbage. Derudover kan broken links også påvirke din SEO-performance, da søgemaskinerne kan opfatte det som dårlig kvalitet og dermed placere din hjemmeside lavere i søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt at overvåge og vedligeholde links på din hjemmeside regelmæssigt for at sikre en god brugeroplevelse og en stærk SEO.
8. Manglende indholdsopdateringer
Uregelmæssig opdatering af indhold kan få din hjemmeside til at se forældet og uengagerende ud for besøgende – og så kan det have en stor indflydelse på dine placeringer i søgemaskinerne.
9. Ignorering af sikkerhedsadvarsler
Overvågning af sikkerhedsadvarsler og advarsler fra WordPress og plugins er vigtig for at tackle potentielle sikkerhedsrisici.
Overvågning af sikkerhedsadvarsler og advarsler fra WordPress og plugins er af afgørende betydning for at sikre, at din hjemmesideikke er sårbar over for potentielle sikkerhedsrisici. Advarsler fra WordPress og plugins kan omfatte opdateringer, som er afgørende for at lukke sikkerhedshuller, såvel som oplysninger om kendte sårbarheder og trusler. Ved at overvåge disse advarsler kan du hurtigt reagere og træffe nødvendige foranstaltninger for at forhindre potentielle hackerangreb på sin hjemmeside.