WooCommerce Customers 1st gavekort integration

Har du en WooCommerce webshop, og bruger du samtidig Customers 1st som kassesystem? Så er dette plugin til dig. Du kan nemlig udstede gavekort til dine kunder både fra webshoppen og i butikken, der kan indløses begge steder.

Pluginet koster 1.000 kr. i oprettelse og 99 kr. om måneden*

* Alle priser er ekskl. moms.

Sådan virker pluginet

Med WooCommerce Gift Cards SYNC C1st-pluginet kan dine kunder købe et gavekort online (f.eks. til gave) fra din WooCommerce webshop og efterfølgende både bruge det i webshoppen og i din fysiske butik på dit kassesystem fra Customers 1st.

Og det samme gælder selvfølgelig omvendt, ved at dine kunder kan købe gavekort i din fysiske butik og derefter benytte dem i din webshop.

Dette sker ved at pluginet hvert minut tjekker alle gavekort, der er oprettet i WooCommerce og i kassesystemet og synkroniserer dem alle, så begge systemer har de samme gavekort og de samme værdier.

HVIS DER ER BRUGT NOGET AF ET GAVEKORT

Hvis en kunde køber noget på et gavekort i butikken, så vil webshoppen indenfor få minutter tjekke gavekortet og se at beløbene, der er på gavekortet ikke er identiske.

Pluginet tager så værdien af det gavekort med mindst værdi (altså dét, der er brugt mest på) og sikrer at begge gavekort (både i kassesystemet og webshoppen) har samme værdi. Det samme sker omvendt, hvis gavekortet bruges i webshoppen.

UDLØBNE GAVEKORT

Hvis et gavekort er opbrugt og gavekortet er over 1 år gammelt, vil pluginet selv slette gavekortet, så der er mindst muligt antal gavekort den skal synkronisere.
Dette sker dog ikke i Customers 1st.

Hvis du allerede har et gavekort plugin

Hvis du allerede har et gavekortplugin i din webshop, som du er tilfreds med, så er det muligt at tilkøbe ekstra opsætning, så vores plugin kan ændres til at virke med det, du allerede har. Det kræver dog specialudvikling og vi kan give dig en særskilt prispå dette, når du bestiller integrationen.

Note omkring opsætningen i YITH

Gift card code pattern skal være ******** altså 8 karakterer.

Hvis formatet er anderledes, så vil systemet kunne oprette flere af samme gavekort! Derfor ændre vores plugin automatisk gavekort formatet til det korrekte antal tegn.

BRUG AF GAVEKORT PÅ WEBSHOPPEN

Når en kunde skal indtaste gavekortet på webshoppen, så er der et felt i kurven, hvor dette kan ske. Gavekortet skal indtastes som det er vist, ellers vil den afvise gavekortet.

BRUG AF GAVEKORT I BUTIKKEN

Du indtaster blot koden der står på gavekortet, den skulle allerede ligne dem du kender fra Customers 1st.

Bestil integrationen nu

Bestil integrationen her

WordPress support - uden begrænsninger!

Kontakt os

Websitecare ApS
Nordre Borrelyngvej 3
3770 Allinge

+45 53 76 04 52

CVR. 43749889